Tien Rotterdamse chefs serveren op vrijdagavond 21 september een vijfgangendiner in de meest bijzondere buitenkeuken in Rotterdam: het Kralingse Bos Diner op het strand aan de Kralingse Plas.

Tijdens deze bijzondere samenwerking slaan de beste en bekendste culinaire helden uit onze stad de handen ineen.

Gasten kunnen zich gedurende de avond in de watten laten leggen met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. En extra bijzonder: de gehele opbrengst gaat naar Stichting DaDa. Deze stichting zet zich in voor zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Binnenkort wordt bekend gemaakt welke chefs deelnemen. Het Kralingse Bos Diner is een initiatief van Chung Wai Liu (Restaurant Chung), Andre Pausma (Café Rotterdam), Ingrid Buikema (VISTA Willemstad) en Stichting RotterdamseKost. Het diner is onderdeel van Festival RotterdamseKost. De avond wordt feestelijk geopend met een welkomstdrankje.

Reserveren is noodzakelijk. Het diner is €135,- inclusief wijnarrangement en inclusief toegang voor RotterdamseKost op 21, 22 en 23 september.

De datum voor het diner is vrijdag 21 september, start inloop om 17:30 uur. Bij grote belangstelling wordt er een extra avond bijgevoegd op zaterdag 22 september.

Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op www.rotterdamsekost.nl.

Print Friendly, PDF & Email