De transfer van Mike van Duinen van Excelsior naar PEC Zwolle staat vooralsnog op losse schroeven. De twee clubs konden het niet eens worden over de transfersom voor de aanvaller, volgens RTV Oost.

PEC was bereid 750.000 euro te betalen voor de 26-jarige spits, maar Excelsior bleef vasthouden aan 820.000 euro. PEC stelde de Rotterdammers een ultimatum, maar dat heeft Excelsior laten passeren. Daardoor gaat Van Duinen vooralsnog nergens heen. De spits zegt teleurgesteld te zijn in de houding van Excelsior. Hij hoopte zich via Excelsior in de kijker te spelen. De spits wilde graag de stap naar PEC maken, maar Excelsior wilde niet meewerken.

Van Duinen maakte twee jaar geleden transfervrij de overstap van Fortuna Düsseldorf naar Kralingen. De spits maakte het afgelopen seizoen acht doelpunten. De Zwolse club heeft nu een streep gezet onder zijn komst. De onderhandelingen over een overgang van Van Duinen liepen al lange tijd, maar PEC Zwolle kon (of wilde) niet voldoen aan de vraagprijs van Excelsior. De spits blijft nu vooralsnog gewoon bij Excelsior, waar hij nog een contract voor een jaar heeft.

Print Friendly, PDF & Email