Feyenoord-supporters kunnen komende zondag voor en na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Sparta Rotterdam geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Supporters die met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Rotterdam Zuid of station Rotterdam Lombardijen. Vanaf beide stations kan men lopend naar het stadion. Tussen 12:00 en 18:00 rijden er stopbussen tussen Dordrecht en Rotterdam Lombardijen. Uiteraard kan men ook reizen via Rotterdam Centraal en daar vandaan met de tram (lijn 23 en extra lijn 12) verder naar De Kuip.

Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen. De vertrektijden van de treinen zijn kort van tevoren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail).

Print Friendly, PDF & Email