Gratis yoga op het Schouwburgplein

14 June 2018, 08:31 uur
Uitgaan
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op 21 juni kun je de langste dag van het jaar vieren met een gratis yoga workshop op het Schouwburgplein. De inloop is vanaf 18.00 uur, de workshop zelf is van 19.00 tot 20.00 uur.
Vind jouw centrum in het hart van de stad, dit jaar samen met honderden yogi's. Kom de zomer zonnewende vieren en word deel van deze wereldwijde beweging. Het motto: 'Your Happiness is our purpose!’

Wil jij een T-shirt winnen? Schrijf dan op wat Yoga op het Schouwburgplein voor jou betekent en mail dit én je T-shirt maat voor 20 juni naar [email protected]. De zes meest originele inzendingen worden gepubliceerd op Facebook en ontvangen een bevestiging. Het T-shirt ligt voor je klaar op 21 juni bij Decathlon.

Yoga op het Schouwburgplein is initiatief van Concept Circus. Het volledige programma op het Schouwburgplein is georganiseerd door de Vereniging Verenigd Schouwburgplein. In deze vereniging zijn de Rotterdamse Schouwburg, Concert- en congresgebouw de Doelen, het Internationaal Film Festival Rotterdam, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Pauluskerk, Codarts, het oude Luxor Theater, Pathé Schouwburgplein, ondernemers en bewonersorganisaties verenigd.