Dagblad010 probeert uit: China Town

mainImage
Dagblad010 probeert uit: China Town

Na een week hard werken vond Marlies van Noppen van Dagblad010 het de hoogste tijd voor dim sum. En waar kan dat beter dan op de Kruiskade? Op de hoek van de Kruiskade en de Westersingel zit sinds kort China Town Chinese Restaurant & Dim Sum. Eerder zat hier het Vietnamese restaurant Pho wat nu is gevestigd in het voormalige pand van de Lange Muur.

Aan de inrichting heeft China Town in ieder geval niet veel gedaan, deze is zo goed als hetzelfde als van Pho. De kaart is enorm uitgebreid met pagina’s vol gefrituurde, gestoomd en zoete dim sum, maar ook soepen, grillgerechten en visgerechten. Wij bestelen lukraak een aantal dim sum die ons lekker lijken, schrijven dat op een kladblokje (het personeel spreekt gebrekkig Nederlands) en binnen mum van tijd staat onze tafel vol met stoommandjes en schaaltjes met de lekkerste gerechten.

Verwacht in dit restaurant geen hele gezellige ambiance, attente bediening en poespas. Maar het is zoals het écht hoort bij een Aziatisch restaurant: lekker en snel eten voor een betaalbare prijs. Voor zes dim sum (ruim genoeg met z’n tweeën) en zes drankjes rekenen we slechts €42,- af.


Foto: Digitaal Dagblad