Dagblad010 probeert uit: Osteria Liz

mainImage
Dagblad010 probeert uit: Osteria Liz

Osteria is geïnspireerd op de wijk het Liskwartier en de onnavolgbare icoon Liz Taylor, schoonheid uit de fifties, weldoener en moeder voor de kwetsbaren. Marlies van Noppen van Dagblad010 probeerde het gezellige zaakje uit.

Osteria Liz is dé plek voor de echte Italiaanse espresso, pizzaatjes, pasta, risotto en authentieke Italiaanse gerechten. De wijnen komen uit alle windstreken van Italië met zo nu een dan een uitstapje naar de buurlanden.

Omdat werkelijk alles van de kaart er heerlijk uitziet, kiezen we ook gelijk maar voor een flink aantal gerechtjes. Gelukkig zijn de gerechten ‘to share’, dus we kunnen van alles wat proeven. gefrituurde aubergine met tomaatjes en buffelmozzarella, ravioli gevuld met truffel en ricotta in een saus van paddenstoelen, stoof van Iberico-varken met polenta en cavolo nero en mosselen in pittige tomatensaus met krokant broodkruim en pecorino. Van dit alles smullen we onder het genot van een aantal heerlijke wijntjes die worden geadviseerd door de attente serveerder.

We sluiten af met tiramisu en huisgemaakt ijs én natuurlijk limoncello.

Op zoek naar een op en top Italiaans avondje, in een mooie zaak met heerlijke authentieke gerechten? Neem dan eens een kijkje bij Osteria Liz.

Osteria Liz bevindt zich aan de Berkselselaan 2a. Reserveren is niet mogelijk, dus kom niet te laat. Meer informatie op www.osterializ.nl.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad