Masterclass over hiphopscene

mainImage
Masterclass over hiphopscene

Altijd al willen weten hoe een baan in de muziekindustrie eruit ziet? Wat er achter de schermen allemaal nodig is om shows neer te zetten? Benieuwd naar wat een manager allemaal doet, of hoe je zelf een platenlabel runt?

Tijdens Hiphop in je Bieb leer je alles over hiphop, ontmoet je artiesten, managers, labeleigenaren, andere hiphopfans én ontdek je opkomende talenten. Tijdens de derde editie leert Gaétan van de Sande hoe je je talenten kunt gebruiken voor een carrière in de (hiphop) muziekindustrie, word je bijgepraat over het beroemde album Enter The Wu-Tang: 36 Chambers en Hiphop chess en treedt Sammie Sedano op.

Gaétan van de Sande is volgens Puna één van de meest invloedrijke personen binnen de hiphopscene. In de afgelopen tien jaar werkte Gaétan voor diverse artiesten, platenmaatschappijen, managementbureaus, poppodia en evenementen. Zo begeleidde hij releases en promotie voor artiesten als Mr. Polska, Kleine Viezerik, Ali B, Nino en Mr. Probz. Daarnaast was hij één van de drijvende krachten achter clubnacht -en festival Encore. Sinds 2015 heeft hij zijn eigen platenlabel, managementbureau en publishingfonds Bravoure waarbij hij werkt met artiesten als Monsif, Wilde Westen en KIMONOMANDEM. Gaétan weet als geen ander welke talenten je nodig hebt voor een carrière in de hiphopscene en geeft de belangrijkste tips & trics mee.

De masterclass vindt plaats op vrijdag 28 december vanaf 15.30 uur in de Centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat. De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Meer informatie op www.bibliotheek.rotterdam.nl.


Foto: Digitaal Dagblad