Tip 2 : Veelzijdige verhalenverteller

mainImage
Tip 2 : Veelzijdige verhalenverteller

Artiest, performer, directeur, labeleigenaar, workshopmaster, acteur, presentator, scenarist, stemacteur, dichter & schrijver. Akwasi Owusu Ansah (1988, Amsterdam) heeft bewezen een alleskunner te zijn.

Nadat hij na zijn studie als Theatraal Performer een platencontract kreeg ging het snel met Akwasi. Met zijn succesvolle hiphopformatie Zwart Licht bracht hij drie albums uit. Begin dit jaar bracht Zwart Licht hun nieuwe album. Na een succesvolle clubtour en festivalseizoen was het tijd voor Akwasi om zich weer volledig te focussen op zijn soloprojecten. Zo verschijnt zijn tweede soloalbum Laat én brengt hij in oktober 2018 zijn poëziebundel Laten we het er maar niet over hebben uit, waarin hij activisme niet schuwt.

Aan de hand van muziek, foto’s, films en zijn dichtbundel interviewt Stadsdichter Derek Otte Akwasi over zijn veelzijdige leven. Tijdens het Theatercollege geeft Akwasi antwoord op alle vragen uit het publiek. Na afloop is de bundel Laten we het er maar niet over hebben te koop en signeert hij graag jouw exemplaar!

Het theatercollege vindt op 19 december plaats. Leden van de Bibliotheek Rotterdam betalen €9,50, niet-leden betalen €12,50. Tickets zijn te koop via www.bibliotheek.rotterdam.nl.


Foto: Digitaal Dagblad