Tip 2: Theaterdiner met schrijvers en muziek

mainImage
Tip 2: Theaterdiner met schrijvers en muziek

Tijdens een heerlijk decemberdiner word je ondergedompeld in drie prachtige winterverhalen met muzikale begeleiding door niemand minder dan Rotterdams trots Shirma Rouse tijdens het theaterdiner ‘Rotterdam vergeet je niet!’ in Studio De Bakkerij. Shirma zingt muziek van haar nieuwe kerstalbum.

Rotterdam dat jaren de vergeten stad van Nederland was, is nu ‘hot’. Steeds meer toeristen bezoeken de stad. Hipsters rijden in grote groepen op grote bakfietsen rond. De prijzen van de huizen rijzen de pan uit. Iedereen wil in Rotterdam zijn. We lijken allemaal gelukkig. Maar wat als je veelal alleen in je appartementje zit? Wat als je als nieuw Roterdammer je draai niet kunt vinden? Wat als je geen geld hebt om uit te geven aan gezelligheid? Wie kijkt er dan nog naar je om?

Elfie Tromp, Amro Kasr en Anne Blaman, allen Rotterdamse auteurs, hebben verhalen geschreven voer Rotterdamse eenzaamheid in de decembermaand. Maar vooral over: dat Rotterdam jou NIET vergeet. En dat er altijd weer iemand is die naar je omkijkt.

Er zijn diverse speeldata in december voor deze bijzondere voorstelling. Kaarten zijn te koop vanaf €30,-. Voor meer informatie, reserveren en speeldata kijk op www.studiodebakkerij.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad