Tip 3: World Tennis Tournament

mainImage
Tip 3: World Tennis Tournament

In Ahoy Rotterdam vindt van 9 tot en met 17 februari 2019 de 46e editie plaats van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het tennisevenement kent een rijke historie en behoort tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is een complete dag/avond uit. Er valt zeer veel te beleven. Er is een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein. Ook zijn de trainingen van de toppers openbaar en wordt het 11e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf € 26.00 (exclusief servicekosten). Voor het kwalificatieweekend op 9 en 10 februari zijn tickets via de kassa van Ahoy verkrijgbaar.

Er zijn drie kaarten verkrijgbaar, namelijk een dagsessie-kaart, avondsessie-kaart of een finale-kaart. Bezoekers met een dagsessie-kaart zijn welkom vanaf 09.30 uur tot 18.00 uur. Als je in het bezit bent van een avondsessie-kaart ben je welkom vanaf 17.00 uur. De finale-kaart is alleen geldig op de zondag vanaf 11.00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad