Tip 4: Caribbean Combo back in town

mainImage
Tip 4: Caribbean Combo back in town

Na jaren uitverkochte shows door heel Nederland en de Caribbean komen de mannen van Caribbean Combo terug met hun aller grootste show ooit in Rotterdam Ahoy. Deze show belooft net als de voorgaande shows een waar spektakel te worden.

Murth Mossel, Jandino Asporaat, Howard Komproe en Roué Verveer zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatie theater waarbij ze het publiek van het begin van de show tot de laatste minuut laten bulderen van het lachen.

De mannen over de vraag waarom een show in Rotterdam Ahoy? Samen kunnen we alles aan en is alles mogelijk; Mission is Possible.

In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 speelden ze de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. In 2018 tourde ze met ZE ZIJN TERUG langs theaters en stonden ze twee keer in een uitverkochte AFAS Live.

Tickets vanaf €54,45 zijn te koop via: https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNjUsNTYsZjNiMGUxNTU2OTdjNDI4OWE4ZWMxMzA4OTg0MGZiYzAsNDJhMmY2YjQ0Mjg4YTE0NmU0N2I4MWQ1NzY5N2VmYjU/Tickets/.


Foto: Digitaal Dagblad