Dit is deel 3 van een exclusieve serie fotobeelden uit een tijd dat Rotterdam (o.a.) in de Slotkelder aan de Hoogstraat jaarlijks een reünie hield van voetballers met Rotterdamse jaren. Per avond waren er traditioneel 2000 consumpties te verdelen, die afwisselend werden gesponsord door havenstedelijke koopmannen, zoals Flip van Tiggele (FT Drankenservice), Henk den Toom (Koopcentrum Den Toom) en Aad van der Laan (Tapijtenkoning).

Voorzitter van het gastcomité was burgemeester André van der Louw en dat gaf status aan het massale samenzijn, dat vijf jaar achtereen werd gehouden. Pas nu zijn de foto’s boven water gekomen en we gaan ze afstaan aan het Stadsarchief. Maar dat doen we pas als we ze alle hebben voorzien van de namen van de legendarische voetbalmannen (en dames) die op de foto’s te zien zijn. Uiteraard zullen we ze de foto’s herhalen zodra u uw medewerking heeft verleend en we compleet zijn.

De eerste tien foto’s hebben we reeds gepubliceerd (zie ons archief op deze site: Kopje Vroeger). Nu volgen er weer vijf. U kunt uw hulp (v.l.n.r.) mailen (met volgorde-aanduiding 11 t/m 15) naar: [email protected]


Print Friendly, PDF & Email