Midden in de dynamische Rotterdamse haven ligt een rustig, groen tuindorp met sfeervolle arbeidershuizen, statige villa’s en idyllische kerktorens. Heijplaat heet deze oase. Achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) verrijst een bijzondere nieuwbouwwijk met nul-op-de-meter huizen en een toepasselijke naam: Het Verborgen Geheim.

Tijdens de Woonbeurs Rotterdam op 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam wordt de nieuwe groene woonwijk in het tuindorp gepresenteerd door ontwikkelaar Van Omme & De Groot. Fase 3 is uitverkocht, maar 4 nog niet.

In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De woningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van de historische wijk. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen, die pal aan de Heysehaven worden gebouwd. Niet ver van het beroemde strandje aan de Maas.

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter-garantie gebouwd. Diverse installaties en toepassingen zorgen ervoor dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt: nul-op-de-meter. Een extra financieel voordeel daarvan is dat er tot maximaal 27.000 euro extra hypotheek kan worden verleend.

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter