De bijna honderd op groot formaat in zwart-wit teruggevonden foto’s van de Rotterdamse voetbalreünies zijn dankzij uw medewerking voor bijna 90% voorzien van de namen. Vorige week zondag publiceerden we er weer tien, de nummers 56 tot en met 65. Hieronder ziet u het resultaat:

(56) V.l.n.r.: Gijs Doolaard (standbouwer Adidas, trainer van o.a. Neptunus, Hermes DVS en Gouda) met naast hem de oud eerste elftalspelers van Xerxes, Hans Rijshouwer en geheel rechts: John Spinhoven. De man in het midden is een Xerxaan, maar we zijn niet aan zijn naam geholpen.

(57) We zien bij het afdakje de journalist Dick van den Polder (zelf oud speler van Excelsior)in gesprek met de voorzitter van de Kralingers: Jaap Bontenbal. Een man en twee dames verder: de journalist John Drieskens, op dat moment hoofdredacteur van Panorama. Geheel rechts: Evert ter Napel (NOS) in gesprek met Koos Postema.

(58) V.l.n.r.: Aad Bak (Excelsior, Holland Sport, Feyenoord), Toob Remmers (oud-trainer Hermes DVS), Guus Haak (ADO, Feyenoord), Coen Moulijn, Tannie Wolff (voorzitter Supportersclub Feyenoord) en Eef Zondervan (Neptunus, Feyenoord) op de rug gezien.

(59) Cor Kieboom, de legendarische oud-voorzitter van Feyenoord, schudt de hand van de echtgenote van Dolf Aarse (Sparta), die zelf in het midden staat.

(60) De man vooraan met donker colbert is Jan Postema,oud amateurvoetbaltrainer. Rechts is zijn broer Koos Postema (VARA) in gesprek met Herman Wigbold (toen hoofdredacteur van Het Vrije Volk, voordien hoofdredacteur van VARA’s Achter het Nieuws).

(61) V.l.n.r.: Henny de Geus (trainer Neptunus), verder een onbekend gebleven man, en rechts trainer Bob Janse met zijn vrouw.

(62) Albert West treedt op. Links luisteren Kitty en Monique Standaar en Gijs Doolaard.

(63) Joop van Daele en Gerard Meijer (Feyenoord).

(64) Thijs Libregts (Excelsior, PSV, Feyenoord, later Oranje en een rits Griekse clubs) met Eddie Treijtel (Xerxes, Feyenoord). Rechts scheidsrechter Lau van Ravens. Dame vooraan: onbekend.

(65) V.l.n.r. (met gezicht zichtbaar): Henny de Geus (Neptunus), Albert West (zanger), een onbekend gebleven man, Bob Janse (Excelsior) en vooraan: Gerda Jansma.

Print Friendly, PDF & Email