‘’Wanneer barst de bom bij Feyenoord?’’, vraagt Voetbal International zich af, dat kennelijk bloed ruikt.

Het voetbalweekblad dat overigens net als Feyenoord en trainer Giovanni van Bronckhorst zelf ook in zwaar weer zit (abonnee-verlies) voorziet dat het bestuur maatregelen zal nemen als Feyenoord vanaf morgen internationaal is uitgeschakeld.

Of dit ook consequenties zal hebben voor de beleidsbeslissers bij Feyenoord, die Van Bronckhorst niet hebben kunnen helpen aan een selectie die tegen PSV en Ajax is opgewassen, ligt in de nabije toekomst verscholen.

Jean-Paul Boëtius ontbreekt morgen in de selectie van Feyenoord voor het Europa Leagueduel met AS Trencín. Van Bronckhorst heeft hem naar aanleiding van zijn rode kaart tegen De Graafschap van afgelopen zondag bovendien een geldboete gekregen.

‘’Het wordt een moeilijk verhaal voor Jean-Paul’’, zei de Feyenoord-coach, die de klappen moet opvangen voor het management, dat zwakke zaken deed in de transferperiode.

Jeremiah St. Juste is morgen ook nog niet van de partij. De verdediger viel afgelopen zondag in de wedstrijd tegen De Graafschap in de rust uit met een blessure.

Daarnaast mist Van Bronckhorst Renato Tapia, Nicolai Jørgensen en Yassin Ayoub. De laatste maakte afgelopen maandag zijn eerste minuten maakte in Jong Feyenoord. De Columbiaan Luis Sinisterra behoort wel tot de selectie van negentien spelers, die voor de wedstrijd tot achttien spelers wordt teruggebracht.

Print Friendly, PDF & Email