Dit is het namenresultaat van de voorlaatste range foto’s van de samenkomsten van voetballers van Feyenoord, Sparta en Excelsior, alsmede toonaangevende amateurclubs in Rotterdam, bestuursleden, scheidsrechters en journalisten. Bijna tien jaar lang een vast terugkerende traditie. We vroegen telkens uw medewerking om te weten wie wie was. Ook nu zijn we dankzij uw hulp weer een stukje verder gekomen.

(66) V.l.n.r.: André van der Louw, burgemeester van Rotterdam, wordt in de Slotkelder geïnterviewd door Eddie Poelman, Koos Postema en (niet zichtbaar) Evert ter Napel. Driemaal: NOS Langs de Lijn.

(67) Het interview in een andere setting gefotografeerd, met zichtbaar in het midden zittend de meeluisterende Rinus Israel. De Feyenoord-supporter met het kale hoofd was lokaal ”wereldberoemd”, maar niemand weet meer hoe het heet.

(68) André van der Louw schudt de hand van Coen Moulijn. Nog steeds zichtbaar links: Koos Postema en Rinus Israel. Naast Postema (althans in de verte): de journalist Richard Mathijsse. De namen van de twee meekijkende mannen in het midden zijn niet achterhaald, maar geheel rechts zien we nog een glimp van Aad Bak (Excelsior, Holland Sport, Feyenoord).

(69) Jack van Gelder (met volle bos haar) interviewt Bert Janssen (Sparta).

(70) Op de achtergrond cabaretier Gerard Cox, en vooraan Eddie Treijtel (Xerxes, Feyenoord) in gesprek met radio-verslaggever Fred Racké.

(71) Frans Struis (Excelsior) in gesprek met Rinus Bosgieter (Feyenoord). Tegen de muur (links) Cees van de Munnik (Sparta). De naam van de andere voetballer is niet achterhaald.

(72) V.l.n.r: Henk Pijper (betaald voetbalscheidsrechter), niemand die ons kon helpen aan de naam van de man die naast hem zat, dan René Notten (toen Feyenoord), verder de journalist Rob Vente en pr-man Hendrik Nolles, de vader van de huidige sportjournalist Bart Nolles.

(73) Links Cees van Cuilenburg (hoofdredacteur Voetbal International) in gesprek met Adrie Verschoof (Feyenoord) en Thijs Libregts (toen PSV).

(74) Achterin Hans van der Hoek (Feyenoord, ADO) met zijn echtgenote en Koos van Nationale Nederlanden. Vooraan: Rinus Israel, Thijs Lbregts, Evert ter Napel en Cees v.d. Munnik (Sparta) op de rug gezien.

(75) Cor Pot in het midden (Sparta, MVV, Haarlem, FC Vlaardingen, later als trainer: RBC, NAC, Excelsior, Al-Masry, Dynamo Dresden, KNVB, Zenit, Fenerbahçe, Sparta) luistert naar de auteur van de caféboeken in Rotterdam (Joris Boddaert). Rechts: Cock Hoekwater (Ahoy) en de dame is naar ons vermoeden: Catrien Ketting (Ahoy).

Print Friendly, PDF & Email