Curaçao Neptunus verdedigt van 6 tot 10 juni in haar eigen Familiestadion aan de Abraham van Stolkweg zijn Europese clubtitel tijdens de European Champions Cup. Een van de tegenstanders is UnipolSai Bologna, dat ook in 2015 en in 2017 in de finale stond. Het speelt in de poulefase tegen Curaçao Neptunus op vrijdagavond 8 juni.

Ook de regerend Italiaans landskampioen ASD Rimini is van de partij en zal in poule A uitkomen tegen L&D Amsterdam. Deze herhaling van de finale uit 2016 zal op vrijdagmiddag 8 juni worden gespeeld. Andere deelnemende teams zijn T&A San Marino (SMR), VOITH Heidenheim (GER), Draci Brno (CZE) en Rouen Huskies (FR).
Het is drie jaar geleden dat dit toernooi in Rotterdam werd gehouden. Curaçao Neptunus won toen de hoofdprijs.

Kaarten zijn online te koop via de website van Neptunus. Daarnaast wordt er elke middag een wedstrijd gespeeld bij Euro Stars in Capelle aan den IJssel. Deze wedstrijden zijn vrij toegankelijk.

Winactie
Neptunus stelt twee passe-partouts gratis ter beschikking en Dagblad010 verloot die zondagavond onder de lezers, die zich vanaf nu tot zondagavond inschrijven voor onze gratis e-paper. Dat doe je als volgt:

Abonneer je gratis op de e-paper van Dagblad010.nl. Aanmelden doe je via deze pagina. Vul je gegevens in op de invulvelden. Zo krijg je meteen iedere avond om 20.00 uur het laatste Rotterdamse nieuws gratis in je mailbox.

Print Friendly, PDF & Email