Barendrecht wint en richt zich op 3e plaats

8 February 2020, 18:50 uur
BVV Barendrecht
Tim Eekman.

Barendrecht zet de lijn van de afgelopen weken goed door, want ook zaterdagmiddag in Hoek werd weer gewonnen door de ploeg van trainer Jack van den Berg. Barendrecht won in en tegen Hoek met 1-2 en stijgt hierdoor op de ranglijst. De degradatiekandidaat van enkele maanden geleden heeft nu ineens uitzicht op de derde plaats. Trainer Jack van den Berg, die aan het eind van het seizoen moet vertrekken, wordt er per week vrolijker van.

Verdediger Stanley Husen kopte zaterdagmiddag al na zes minuten een corner binnen. Ongeveer tien minuten voor rust kwam de thuisclub langszij. Reguillo Vandepitte verzilverde uit de rebound van een hoekschop: 1-1, maar nog voor de theepauze waren de gasten opnieuw succesvol. Ramy Salem werd binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald, waarna Tim Eekman de strafschop raakschoot: 1-2.

In de tweede helft waren er mogelijkheden voor Hoek om langszij te komen, maar Barendrecht kreeg ook kansen op 1-3.