Mogelijke rentree Ragnar Ache bij Sparta

8 February 2020, 01:13 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures
Rache

Het is nog niet helemaal zeker of Ragnar Ache zondag (14.30 uur) met Sparta op Het Kasteel kan aantreden tegen ADO Den Haag. Volgens trainer Henk Fraser ziet het er redelijk uit wat betreft de inzetbaarheid van de spits. "Maar laten we niet te vroeg juichen", voegt hij er snel aan toe.

Sparta en ADO stonden in augustus tegenover elkaar in Den Haag. Toen zorgden twee treffers van Mohamed Rayhi voor een 1-2 overwinning. Maar uitgerekend hij is er zondag niet bij vanwege de twee gele kaarten, die hij bij FC Twente opliep. Sparta begon de eerste drie wedstrijden na de winterstop met één schamel puntje, terwijl ADO vier punten pakte.
Vermoedelijke opstelling: Harush, Abels, Vriends, Mattheij, Pinto; Harroui, Smeets, Auassar, Rigo; Ache, Joosten.

Jong Sparta

Jong Sparta gaat zaterdag (aanvang 15.00 uur) op bezoek bij Kozakken Boys. De Werkendammers hebben na de winterstop alles gewonnen en staan mede daardoor nu op de vierde plek in de tweede divisie. Jong Sparta heeft na de aanstelling van het trainersduo Nico Jalink en Nourdin Boukhari twee keer gewonnen.

Royston Drenthe, die vorig seizoen nog 32 wedstrijden voor Sparta uitkwam, speelt voor Kozakken Boys, en schoot vorige week nog een schitterende vrije trap binnen, die ook meteen de winnende goal bleek te zijn in het duel met HHC Hardenberg. Naast Drenthe hebben ook Jeffrey Rijsdijk, Tyrone Conraad en Mark Veenhoven het Sparta-shirt gedragen. Rijsdijk kwam één keer in actie voor het eerste van Sparta, Veenhoven zes keer en Tyrone Conraad doorliep alleen de jeugdopleiding.