Trainer Ronald Ermes met SC Feyenoord naar finale om promotie

12 June 2022, 19:21 uur
Digitaal Dagblad

SC Feyenoord, de ploeg van trainer Ronald Ermes, heeft zich zaterdag door een verdiende 3-1 overwinning op SC Genemuiden geplaatst voor de 2e en beslissende ronde van de nacompetitie.

De Varkenoorders kwamen in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jeffrey Duijnstee en Junior Obiku. In de tweede helft wist Genemuiden iets terug te doen, 2-1. Een verlenging behoorde weer tot de mogelijkheden. Met een geplaatste vrije trap van Jeffrey Duijnstee werd de marge weer de benodigde twee doelpunten, 3-1.

De ploeg van Ronald Ermes heeft dus alles in de hand om te promoveren naar de 3e divisie. Het zou voor de oefenmeester een enorme kroon op zijn werk zijn. Komende week staat de tweeluik met VVOG uit Harderwijk op het programma. Feyenoord reist dinsdag af naar VVOG in Harderwijk. Zaterdag is de return op Varkenoord.