Persoonlijke fouten nekken Barendrecht

2 March 2019, 17:54 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Barendrecht heeft vandaag geen punten overgehouden aan de inhaalwedstrijd in en tegen Hardenberg. De ploeg van trainer Jack van den Berg verloor met 2-1, nadat het in de eerste helft op voorsprong was gekomen door Jeffrey Aarts. De verdediger kopte een hoekschop vrij in omdat de doelman van Hardenberg twijfelde.

De thuisclub was de hele wedstrijd beter en had ook meer balbezit, maar de balsnelheid lag te laag om het de verdediging van Barendrecht moeilijk te maken. Dat gebeurde wel na rust. Opgejaagd door het eigen publiek op sportpark De Boshoek kwam Hardenberg eerst op 1-1 door Invaller Ravelino Junte en daarna maakte op Rick Hemmink de winnende treffer. In de slotfase kreeg Barendrecht in de persoon van Irvingly Eijma nog twee kansen op de gelijkmaker, maar dat was de ploeg van trainer van Jack van den Berg vandaag niet gegund.

''De tweede, alles bepalende goal, (fout van Samsey) geven we gewoon makkelijk weg. Dat is zuur. We hebben het goed gedaan, maar je hebt er uiteindelijk niks aan. Ik denk dat er vandaag zeker wel wat te halen was. Het was daarnet stil in de kleedkamer. Je speelt degradatievoetbal en dan helpen persoonlijke fouten je alles behalve’’, aldus een teleurgestelde Van den Berg.